EAGLES KLART FÖR SÄSONG 2

Vi är mycket glada att presentera att tv-serien Eagles kommer att få en förlängning i form av en Säsong 2. Nyheten meddelandes av seriens skapare och producent Stefan H. Lindén tillsammans med skådespelare Alva Bratt i SVT Morgonstudion under Fredagsmorgonen den 26:e april.

Sarah Gustafsson, Alva Bratt & Yandeh Sallah. Foto: Janne Danielsson, SVT.

Sarah Gustafsson, Alva Bratt & Yandeh Sallah. Foto: Janne Danielsson, SVT.

Inspelningen av Eagles Säsong 2 kommer att starta under sensommaren/hösten 2019 och serien kommer att spelas in i Oskarshamn, Karlskrona & Stockholm. Serien kommer ha premiär under 2020.

Eagles första säsong har nått stor framgång då den toppat onlinelistorna för unga på SVT och serien har under samtliga veckor då man släppt avsnitt legat på Top 5 listan på onlinetittning i Sverige (Enligt MMS). Seriens är skapad och för manus står Anton Nyberg, Michaela Hamilton och Fanny Ekstrand. Serien är producerad av Stefan H. Lindén och Måns Strömberg. I huvudrollerna ser vi Alva Bratt, Edvard Olsson, Adrian Öjvindsson, Sarah Gustafsson och Yandeh Sallah.

Serien finns tillgänglig på svtplay.se