KLUVEN DRÖM ANTAGEN TILL STHLM DEBUT

New Stories är mycket glada över att få presentera att vår långfilm Kluven Dröm (Arbetstitel) mottagit och kommer att delta i STHLM DEBUT Omgång 7.

Filmen Kluven Dröm ska skrivas av Sebastian Lagerkvist & David Nzinga. Filmen regisseras av Sebastian Lagerkvist och produceras av Stefan H. Lindén och David Nzinga.

STHLM Debut är en satsning riktad mot långfilmsdebuterande regissörer och deras producenter i Stockholmsregionen. STHLM Debut ger finansiellt utvecklingsstöd och extraresurser i form av coaching, nätverk, branch-möten och anpassade insatser för de utvalda projekten. 

Bland de övriga utvalda projekten finns Alltid Amber av Hannah Reinikainen och New Stories-filmen Min Homosyster-regissören Lia Hietala. Bland de övriga projekten finns Edna av Johanna Paulsdotter, Profetior av Tuna Özer och Sisters av Mika Gustafsson och Alexander Öhrstrand.

 

STHLM Debut är ett samarbete mellan Film Stockholm/FilmbasenFilmregion Stockholm-Mälardalen och Stockholms internationella filmfestival. Finansiärer är Stockholms läns landsting genom Film Stockholm/Filmbasen, samt Filmregion Stockholm-Mälardalen.

För mer information om STHLM Debut besök gärna: http://www.filmbasen.se/sthlmdebut